Start

DKLOGO-avril-porter-gold

Våra tjänster

Designkontor 100 är en fullserviceleverantör till både privatpersoner och företagskunder.

Varje projekt skräddarsys efter kundens behov.

Miljöer att trivas i

Vi använder vår kreativitet och erfarenhet till att skapa miljöer som överträffar våra uppdragsgivares drömmar och förväntningar. Vi presenterar våra koncept på ett lättbegripligt och inspirerande sätt genom moodboards, 3D-ritningar och lyhörda samtal. Det är lätt att nå oss och vi finns alltid tillgängliga för avstämningar och frågor.

Bygglov

Att bygga om är ofta komplicerat och kräver mycket planering. Därför kan vi ta ansvar för hela processen – från idé, produktion av ritning till bygglovshandlingar löpande kontakt med alla berörda parter. Vi vet hur viktigt det är med korrekta underlag för att bygglovsprocessen ska gå smidigt och möta våra uppdragsgivares behov. 

Vi arbetar med allt från nybyggnation till ombyggnader, planlösningsförändringar och detaljusteringar i befintliga fastigheter.

 

 

Ansvar för underleverantörer

Vi samarbetar med flera av Stockholmsområdets alla skickligaste och mest erfarna byggbolag och hantverkare. Vi har lång erfarenhet av att arbeta med alla underleverantörer som kan delta i ett komplext ny-, eller ombyggnadsprojekt. Det gör Designkontor 100 till en trygg partner som ni kan lita på förverkligar era drömmar med trovärdiga tidplaner och budgetar.

 

Projektledning byggnation

Designkontor 100 ansvarar för att vårt arbete genomförs utifrån de riktlinjer och budget som satts tillsammans med våra uppdragsgivare. Vi är lyhörda och snabba, vilket tillsammans med vår 20-åriga erfarenhet av förnya miljöer för några av Sveriges mest kräsna uppdragsgivare, gör oss till en trygg partner i ert drömprojekt.

 

Bästa möjliga ekonomi

Genom bra avtal och effektiva inköpsprocesser ser vi till att våra uppdragsgivare får tillgång till den allra högsta kvalitén i material och tillbehör till rimliga kostnader.

 

Designkontor 100
Herserudsvägen 3, 181 50 Lidingö
Tel: 070-4569369
Skicka ett mail genom att klicka här