Start

DKLOGO-avril-porter-gold

Ta en titt på några av våra uppdrag

50-tals villa på Lidingö

50-talet gav oss många designklassiker och ett nytt sätt att tänka kring rymd, och hur en familj använder sitt hem. Men kraven är lite annorlunda idag och med varsam hand gav vi den älskade klassikern ett ljusare, fräschare och rymligare nytt liv.

Lägenhet vid Nytorget på Södermalm

Familjen älskade sitt hem på Södermalm, men de hade bott där ett tag och behoven hade förändrats. Då hjälpte vi till.

Modern villa på Lidingö

Livet förändras och då behöver hemmet också göra det. Vi älskade den moderna känslan i villan och tillsammans med familjen justerade vi planlösning, färgval och material – allt i samklang med allt det fina som redan fanns.

Färgstark våning i Stockholm

Ett pojkrum i fotbollstema och en planlösning som inte fungerade för en lite mer vuxen familj – det var förutsättningarna och resultat blev ett praktiskt, vackert hem som är lätt att leva och trivas i för hela familjen.

Stilren villa i Täby

80-talshuset behövde lämna sitt 80-tal för att möta familjens behov av stora, öppna ytor och ett mer elegant formspråk. Vi byggde om och vi byggde till – huset blev lite större, rymligare och mer trivsamt. Med stilrena detaljer och moderna designval tog vi villan till ett modernt, ljust och tvisamt 2000-tal.

Pastellfärgat första hem på Lidingö

Kan ens första hem bli finare? Tillsammans med den nybakade studenten tog vi oss ann att lyfta fram det allra bästa i den lilla lägenheten. Varma pasteller i bleka nyanser och textilier som skapar värme och struktur.

Nytt liv åt klassisk Lidingövilla

Med smarta lösningar, högklassiga material och en helt ny färgsättning gav vi nytt liv åt den vackra, gamla Lidingövillan.

Blå nyanser för kontoret vid Hötorget i Stockholm

Klassiskt blått genomsyrar såväl branschen som uppdragsgivaren arbetar i och det designkoncept som vi genomförde på kontoret i centrala Stockholm.

Designkontor 100
Herserudsvägen 3, 181 50 Lidingö
Tel: 070-4569369
Skicka ett mail genom att klicka här